De perfecte start voor de jonge fluitist!

Download de gratis app!

Alle demo- en play along tracks, filmpjes, testjes en spelletjes bij fluitmethode.nl deel 1 binnen handbereik!

De perfecte start voor de jonge fluitist!

Upgrade de fluitles met fluitmethode.nl!

De laatste jaren is er veel veranderd. Digiboards en iPads zijn niet meer weg te denken uit het onderwijs. Voor kinderen is het de gewoonste zaak om te leren met boeken in combinatie met de oneindige mogelijkheden van de digitale wereld. Zou het niet mooi zijn om deze gedachte door te trekken in de fluitles? Het kan nu! Het vernieuwende concept van fluitmethode.nl combineert namelijk een lesboek met het gemak van een gratis app en een website en sluit naadloos aan op de wereld van de leerling.

De methode bevat 2 delen en zijn conform de eisen van het HaFaBra A examen. Belangrijke punten die aan bod komen zijn:

• Op gehoor spelen
• Naspelen
• Ontwikkelen van ritmegevoel
• Algemene muziekleer
• Improviseren
• Stimuleren van creativiteit
• Samenspelen

Als docent heb je veel ruimte om stof naar eigen inzicht aan te bieden en oefeningen af te stemmen op de leerling.

Kwalitatief en gebruiksvriendelijk

Bij elke oefening hoort een live ingespeelde demotrack en twee begeleidingstracks. De twee begeleidingen verschillen in tempo en stijl. Een nieuw liedje leren wordt daardoor eenvoudiger en oefenen minder saai.
De online audio is zowel op de website als in de app eenvoudig en gratis bereikbaar zonder gedoe met inloggen of het invullen van codes. De audio is bovendien op cd verkrijgbaar. 

filmpjes, spelletjes en testjes

Op de website en in de app zijn filmpjes, spelletjes en testjes te vinden. De filmpjes behandelen o.a. houding, ademhaling en onderhoud van het instrument. De interactieve spellen zijn zo leuk, dat de leerling zelf niet in de gaten heeft dat ze eigenlijk bedoeld zijn om vaardigheden te trainen. Kennis en vaardigheden kunnen aan het eind van elk lesblok online spelenderwijs worden getest.

Wat is er nog meer te verwachten?

Deel 2 zal vanaf maart 2018 verkrijgbaar zijn. Op de website en de app zullen de spelletjes en testjes worden uitgebreid en er zal bovendien regelmatig nieuw bonusmateriaal beschikbaar komen.

fluitmethode.nl is dé methode van deze generatie!

fluitmethode.nl
deel 1

Introductieprijs

Van €25,– nu tijdelijk voor €23,–

Gratis verzending

fluitmethode.nl
deel 1 (+ 3 cd’s)

Introductieprijs

Van €29,95 nu tijdelijk voor €26,–

Gratis verzending

fluitmethode.nl
3 cd pack Deel 1

€6,95

Wat kan ik met de app?

[pdfviewer width=”100%” height=”385″ beta=”true/false”]https://www.fluitmethode.nl/wp-content/uploads/2017/10/TIM00037-02-Fluitmethode-nl-body-opti.pdf[/pdfviewer]

[pdfjs-viewer url=https://www.fluitmethode.nl/wp-content/uploads/2017/10/TIM00037-02-Fluitmethode-nl-body-opti.pdf viewer_width=100% viewer_height=385px fullscreen=true download=true print=true]

Facebook

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!